Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi

2. Yabancı Uyruklu Öğrenci Çalıştayı Düzenlendi

05.12.2018 16:19

Fırat Üniversitesi'nde “2. Yabancı Uyruklu Öğrenci Çalıştayı” düzenlendi.

Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen çalıştaya, Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Halil Hasar, Prof. Dr. Mehmet Cebeci, Yurt Dışı Türkler ve Akrabalar Topluluklar Başkanlığı Uluslararası Öğrenci Biriminden Aydın Özgören, Türkiye Maarif Vakfı Mezun Takip Daire Başkanı Ali Arıkmert, Tıp Fakültesi dekanı Prof. Dr. Ahmet Kazez, Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürü Suphi Döner, Sosyal Güvenlik Kurumu Elazığ İl Müdür Yardımcısı Ayhan Palaoğlu, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünden Habib Yıldırım, Elazığ Emniyet Müdürlüğü temsilcileri,  Göç İdaresinden uzman Uğur Albayrak, Fırat Üniversitesi Rektörlüğü Basın Yayın ve Tanıtım Daire Başkanı Doç. Dr. İlhan Oğuz Akdemir, FÜYÖS Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Asıf Yokuş, Erasmus Koordinatörü Prof. Dr. Sedat Sunter, TÖMER Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Süleyman Kaan Yalçın, çevre Üniversitelerden temsilciler, öğrenciler ve davetliler katıldı.